Zanima vas psihologija?

Sporazum o saradnji u sprečavanju mobinga

U cilju sprečevanja pojave mobinga, u Izvršnom veću Vojvodine je potpisan Sporazum o saradnji u sprečavanju mobinga. Sporazum su potpisali zamenica pokrajinskog sekretara za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Jelica Rajačić-Čapaković, sekretar Saveza samostalnih sindikata Vojvodine Miodrag Bradonjić i predsednik Udruženja građana "Stop mobingu" Aleksandar Ilić.

Potpisnici sporazuma se se obavezali da će aktivno učestvovati u istraživanjima koja će se baviti problemom uznemiravanja na radnom mestu, da će učestvovati u organizaciji stručnih skupova i objavljivanju publikacija.

Pokrajina se sporazumom obavezala da će dati podršku svim projektima udruženja i sindikata, dok će SSSV ustupiti telefonsku SOS liniju, za koju će plaćati račune. "Stop mobing" je preuzeo obavezu da obuči volontere koji će raditi pri službi telefonske pomoći žrtvama seksualnog i ostalog uznemiravanja na radnom mestu.
(B92)

Tagovi ·

24.01.2008. 17:08

DRAGAN - 21.06.2008. 22:02

ZRTVA SAM MOBINGA,RADIM U DRZAVNOJ SLUZBI. SVI TEKSTOVI NA NETU SE VRTE U KRUG. DA LI CE OVAJ KOMENTAR IMATI BILO KAKAV UTICAJ NA TO DA DODJEM DO KONKRETNE POMOCI U VIDU BROJA TELEFONA U BEOGRADU GDE MOGU DA ZATRAZIM STRUCNU POMOC I SAVET,A U CILJU OCUVANJA SVOG ZDRAVLJA I SVOJE PORODICE.

Pošalji komentar

(*) obavezna polja

:

:

:


2 + 7 =

Novi tekstovi:

Novi komentari:

Tagovi

Linkovi

Psihologija - linkovi
Društvo psihologa Srbije
Odsek za psihologiju, Filozofski fakultet u Novom Sadu
Komunikologija i poslovno komuniciranje


| RSS članaka | RSS komentara |

Psihologija Blog

Promote Your Page Too