Zanima vas psihologija?

Istraživanje o MySpace-u, Facebook-u i ostalim social networking sajtovima

social networksPrenosim apel kolega koji sprovode istraživanje: "Poštovani korisnici internet društvenih zajednica (Internet Community Sites, Social Networking Sites), svedoci smo da je internet postao veoma značajno sredstvo komunikacije, ali i upoznavanja ljudi i sticanja prijateljstava. Zbog ove činjenice internet je postao predmet interesovanja mnogih društvenih nauka, ponajviše sociologije i psihologije.

Tim psihologa sa Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu odlučio je da sprovede istraživanje koje se tiče korišćenja internet društvenih zajednica ili Social Networking Site-ova (poput MySpace-a, Facebook-a, MyExit-a, Yaari-a, Hi5-a, Tagged-a i mnogih drugih).

Molimo Vas da nam pomognete da spovedemo ovo istraživanje tako što ćete popuniti nekoliko upitnika. Za to Vam neće biti potrebno više od 20-ak minuta.

Upitniku možete pristupiti tako što ćete otvoriti Gmail stranicu koja se nalazi na adresi: http://mail.google.com/ i ulogovati se sa korisničkim imenom: internet.istrazivanje i lozinkom: istrazivanje.

Kada se ulogujete u Inboxu ćete naći e-mail pod naslovom «SNS istrazivanje». Otvorite e-mail i preuzmite upitnike koji se nalaze u attachment-u tog mail-a. Sva uputstva za ispunjavanje naći ćete u samom upitniku.

Kada završite sa popunjavanjem, sa istog Gmail naloga pošaljite ispunjen upitnik na adresu: [email protected] Na ovaj način biće zagarantovana i Vaša anonimnost.

Unapred se zahvaljujemo na saradnji!

Boris Popov & Bojana Bodroža

P.S. Molimo Vas da ovo uputstvo prosledite svim korisnicima Social Networking Site-ova koje poznajete!"

Tagovi · · ·

22.05.2008. 08:19

Novi tekstovi:

Novi komentari:

Tagovi

Linkovi

Psihologija - linkovi
Društvo psihologa Srbije
Odsek za psihologiju, Filozofski fakultet u Novom Sadu
Komunikologija i poslovno komuniciranje


| RSS članaka | RSS komentara |

Psihologija Blog

Promote Your Page Too